Pivotkerhon junioreille menestystä 10-tanssin SM-kisoista!

17.10.2018

Hämeenlinnan Seudun Pivotkerhosta lähti 10-tanssin SM-kilpailuihin hakemaan menestystä kaksi nuorinta kisakaksikkoa eli Juniori 1C-luokan pari Oliver Painilainen - Iiris Aalto ja Juniori 2A-luokan pari Eetu Niittymäki - Nina Vanhatalo.

Oliver ja Iiris osallistuivat ensimmäistä kertaa ikäluokkansa SM-kilpailuun. Nuoret kilpatanssijat kertoivat ennen kilpailuja lähtevänsä hakemaan lähinnä kokemusta, harjoittelukauden jäätyä rikkonaiseksi sairastamisten vuoksi.

Oliver ja Iiris tanssivat ehjästi niin latinais- kuin vakiotanssiosuutensa, saavuttaen ehkä itselleenkin yllätykseksi finaalipaikan. Lopullisissa tuloksissa heidän sijoituksensa oli viides. Tällä tuloksella he jättivät taakseen monia korkeammissa kisaluokissa olevia pareja. Oliver ja Iiris kertoivat, että he saivat paljon kokemusta, mutta myös itsevarmuutta: "Nälkä kasvaa syödessä", treeni-intoa puhkuva pari viestitti kisapaikalta.

Eetu ja Niina kertoivat ennen kisaviikonloppua tavoittelevansa finaalisijoitusta. Tämän tavoitteensa eteen pari on tehnyt systemaattista harjoittelua ja pääsivät kisapäivän mittaan todentamaan osaamistaan eri tanssikierroksilla. He onnistuivat vakuuttamaan tuomarit tasalaatuisella tanssillaan, saavuttaen näin unelmansa finaalipaikasta. Finaalissa heidän tanssinsa kulki myös onnistuneesti, he nappasivat kovatasoisesta kilpailusta itselleen viidennen sijan kokonaistuloksissa. Eetu ja Niina kertoivat kisapäivän jälkeen olleensa paitsi tyytyväisiä saavuttamaansa tulokseen, myös tanssillisten elementtien onnistumiseen. Kovaa treenaava junioripari sai näin kiitoksen tanssillisen perustyön tekemisestä.

Hämeenlinnan Seudun Pivotkerho ry
Kaikki oikeudet pidätetään 2018
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita